Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Δημιουργία Μητρώου Ελαιοπαραγωγών στο δήμο Πάργας...

Δημιουργία Μητρώου Ελαιοπαραγωγών στο δήμο Πάργας,
 που θα κάνουν χρήση της νέας πιλοτικής γραμμής παραγωγής
 ελαιολάδου του έργου INNOVOIL.

Ο Δήμος Πάργας, στο πλαίσιο του έργου INNOVOIL (“Implementation of an innovative protocol for the valorization of extra virgin olive oil”), προτίθεται να δημιουργήσει ένα μητρώο ελαιοπαραγωγών οι οποίοι θα μπορούν να κάνουν χρήση της νέας πιλοτικής γραμμής παραγωγής ελαιολάδου σύμφωνα με το καινοτόμο πρωτόκολλο παραγωγής έξτρα παρθένου ελαιολάδου που προωθεί το έργο.
Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί να καταθέσουν την αίτησή τους μέχρι την 15/11/2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 στο Δήμο Πάργας (Αχέροντος 29, 48062 Καναλλάκι), σύμφωνα με τους όρους της σχετικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Βασική προϋπόθεση για την ένταξη στο Μητρώο Παραγωγών είναι οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί να δραστηριοποιούνται εντός των περιοχών του έργου ΙΝΝΟVOIL και συγκεκριμένα εντός της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας και της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Πάργας www.dimospargas.gr στην «Ενημέρωση Πολιτών».
Το έργο INNOVOIL υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Ιταλία 2007-2013» και χρηματοδοτείται κατά 75% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και κατά 25% από Εθνικούς Πόρους.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα   atpreveza.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: