Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Απόλλων Πάργας – Αμβρακικός 2-5.

   Το αήττητο σερί του συνέχισε ο Αμβρακικός ο οποίος σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου επικράτησε με 5-2 του Απόλλωνα στην Πάργα και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' Κατηγορίας. Στο 22ο λεπτό ο Παληογιάννης με σουτ έκανε το 1-0 και στο 28ο λεπτό ο Παναγόπουλος διπλασίασε τα τέρματα του ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ με σουτ. Το 3-0 για τους φιλοξενούμενους διαμόρφωσε στο 38ο λεπτό ο Χασακής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 42' ο Μηλιώνης με πέναλτι διαμόρφωσε το 1-3 για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ο ίδιος παίκτης στο 52ο λεπτό ξανά έβαλε τους γηπεδούχους στο παιχνίδι με νέα εκτέλεση πέναλτι, κάνοντας το 2-3. Μάλιστα σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού αποβλήθηκε ο Ζιάβρας με δεύτερη κίτρινη κάρτα για το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε. Την πρώτη την είχε πάρει στην φάση του 42ου λεπτού όταν είχε υποπέσει και πάλι σε πέναλτι. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση όμως σε μία αντεπίθεση του ο ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ευτύχησε να πετύχει και τέταρτο γκολ με τον Παναγόπουλο. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ έχασε τεράστια ευκαιρία στο 84' να μειώσει και να ξανα δώσει ενδιαφέρον στο ματς, αλλά την μπάλα μετά από το πλασέ του Goga E. έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Λιότσος. Το τελικό 5-2 για τον Αμβρακικό διαμόρφωσε στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης με όμορφο πλασέ ο Παναγόπουλος ολοκληρώνοντας και το προσωπικό του χατ τρικ.
Απόλλων Πάργας: Τσοβλιλης, Netaj (Gega), Ντάλλας, Μάρκο, Κατσαούνης, σερίφης (65΄ Goga E) Goga A., Ντίτσιος, Βάσιος, Μηλιώνης, Λιάλιος.
 Αμβρακικός: Πάχης, Φέσσας, Κούτσικος Δ.Γ., Ιωάννου (40΄Ζιάβρας), Λίοτσος, Κολοβός, Χασάκης, Χαιδάκης, Παναγόπουλος, Σπυράκος (68΄Νιάφας), Παληογιάννης (85΄Αποστολάκης).

Πηγή: Αναδημοσίευση από το blog   srortanthoussa.

Δεν υπάρχουν σχόλια: