Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Οι περιπέτειες ασθενοφόρου που δωρίθηκε στην Πάργα.

   Το δώρο δεν δωρίζεται.... Αυτό λέει το λαικό ρητό, όμως στο δήμο Πάργας κι αυτό πια καταρρίπτεται!
Η αδελφοποιημένη με την Πάργα, πόλη της Γερμανίας , Άμπενσμπεργκ, είχε δωρίσει ένα ασθενοφόρο, προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες των κατοίκων της περιοχής. Κι αυτό ως ένα βαθμό έγινε...
Εδώ και μήνες όμως το συγκεκριμένο ασθενοφόρο, δωρεά στον δήμο Πάργας, βρίσκεται στο κέντρο υγείας Ζηρού και χρησιμοποιείται πια για τις ανάγκες του συγκεκριμένου.
Η απόφαση που είχε λάβει το δημοτικό συμβούλιο Πάργας για τη συγκεκριμένη δωρεά είχε ακυρωθεί πριν ένα περίπου χρόνο από την αποκεντρωμένη διοίκηση.
Η απόφαση του συμβουλίου αφορούσε στην παραχώρηση του ασθενοφόρου στο γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας, όμως όπως τονίζεται στην απόφαση της αποκεντρωμένης «ακυρώνεται για παράβαση νόμου, επειδή καμία πρόταση δε συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών του δημοτικού συμβουλίου, δηλαδή πλειοψηφία 14 δημοτικών συμβούλων...»
Από τότε και σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα δεν επανήλθε στο δημοτικό συμβούλιο Πάργας, ωστόσο το ασθενοφόρο παράνομα και παράτυπα εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από το κέντρο υγείας Ζηρού.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  epiruspost.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: