Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Γέφυρα ζωής από την Πάργα ως την Αθήνα για ένα αγόρι 2,5 ετών.

   Την ευαισθητοποίησή τους και τα άμεσα αντανακλαστικά τους έδειξαν για ακόμη μια φορά οι εθελοντές αιμοδότες του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ανθούσας-Πάργας «Βασίλειος Χατζής» , προκειμένου να σωθεί η ζωή ενός αγοριού 2,5 ετών από την περιοχή της Πάργας.
Το παιδί αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και η έκκληση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών βρήκε αμέσως ανταπόκριση αφού τόσο η εκκλησία, όσο οι σύλλογοι, οι φορείς, οι πολίτες της περιοχής αλλά και οι Παργινοί που μένουν στην Αθήνα έσπευσαν να προσφέρουν οικονομική βοήθεια , αίμα αλλά και αιμοπετάλια για τον μικρό ασθενή που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Βασίλειος Χατζής» Περικλής Λιάκρης τις τελευταίες μέρες 8 πολίτες της περιοχής ταξίδεψαν στην Αθήνα προκειμένου να δώσουν αιμοπετάλια, ενώ υπογραμμίζει πως έχουν ενεργοποιηθεί και ετεροδημότες που μένουν στην Αθήνα και δήλωσαν την επιθυμία να προσφέρουν αιμοπετάλια για το νεαρό αγόρι.
«Είναι κάτι παραπάνω από συγκινητική η προθυμία με την οποία η εκκλησία, οι αιμοδότες μας, οι σύλλογοι αλλά και οι πολίτες της περιοχής μας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας» τονίζει ο κ. Λιάκρης σημειώνοντας ότι είναι πολύ σημαντικό σε μια εποχή που η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι δυσεύρετη να υπάρχει μια τόσο δυναμική παρουσία εθελοντών για την στήριξη της οικογένειας αλλά και του ίδιου του μικρού αγοριού.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα   atpreveza.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: