Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου σε εκδήλωση στις Βρυξέλλες.

   Η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει στην εκδήλωση DISCOVERING GREEK PRODUCTS IN BELGIUM για την προβολή των ελληνικών προϊόντων και των τουριστικών προορισμών της Ελλάδας, στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε. κατά το χρονικό διάστημα 31/3-1/4/2014 στις Βρυξέλλες, στο χώρο του Brussels Press Club Europe (δίπλα στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα) και στις 3/4/2014 στην Αμβέρσα, στον πολιτιστικό χώρο “HORTA”.
Η εκδήλωση των Βρυξελλών διοργανώνεται σε συνεργασία με το Γραφείο του Εμπορικού Συμβούλου (ΟΕΥ) της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βέλγιο και τον Οργανισμό προώθησης Εξαγωγών και στοχεύει στην παρουσίαση και γευσιγνωσία των ελληνικών προϊόντων σε Βέλγους δημοσιογράφους και προμηθευτές. Το Γραφείο ΟΕΥ έχει αναλάβει τη διευθέτηση των επαγγελματικών συναντήσεων με βελγικές επιχειρήσεις. Επίσης, η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για το κοινό. Κάθε Περιφέρεια θα έχει στη διάθεσή της 1 stand για την παρουσίαση των προϊόντων της και των τουριστικών φυλλαδίων της. Παράλληλα, οι ελληνικές περιφέρειες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα πλεονεκτήματά τους ως τουριστικοί προορισμοί. Επίσης, σε συνεργασία με τα ξενοδοχεία ALDEMAR θα προσφερθούν ελληνικοί μεζέδες (finger food).
Η εκδήλωση της Αμβέρσας είναι ένα B2B workshop που απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες του τουρισμού, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες της περιοχής.
Η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να παράσχει δωρεάν χώρο στους Δήμους της Ηπείρου, τους φορείς, καθώς και τους επαγγελματίες του τουρισμού που επιθυμούν να συμμετάσχουν. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν στην υπηρεσία μας εγγράφως την πρόθεσή τους για συμμετοχή, το αργότερο ως τις 13-3-2014.Επίσης, ως την ίδια ημερομηνία θα πρέπει να μπορούν να φέρουν στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου στα Ιωάννινα προωθητικό υλικό για μεταφορά και διανομή στην εκδήλωση με μέριμνα της Περιφέρειας Ηπείρου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην υπηρεσία μας (Διοικητήριο – γρ.143 και τηλ. 26510-87143 κ. Κατσικούδης) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης
κ.α.α
Ηλίας Μπέζας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: