Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Δημιουργία θέσεων εργασίας στην Πρέβεζα. Algae Farms (Hellas) A.E.

   Τη δημιουργία δεκάδων θέσεων εργασίας ανακοινώνει η Algae Farms (Hellas) A.E., η εταιρεία που δραστηριοποιείται στον ενεργειακό κλάδο και εξειδικεύεται στην παραγωγή βιοκαυσίμων με βάση την άλγη.
Η ελληνική επιχείρηση, που διατηρεί τις εγκαταστάσεις της στην περιοχή της Πρέβεζας, προχωρά σε αύξηση του υπάρχοντος εργατικού δυναμικού σε μια προσπάθεια εδραίωσης της παρουσίας της στην ελληνική αγορά και στο διεθνές επιχειρηματικό γίγνεσθαι. Από τις 24 Μαρτίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.algae-farms.com αναφορικά με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στο hr@algae-farms.com. Οι θέσεις εργασίας αφορούν τις εξής ειδικότητες: τεχνικοί παραγωγής, τεχνικοί κατασκευών & συντήρησης, ηλεκτρολόγοι, ηλεκτροσυγκολλητές, υπεύθυνοι εξωτερικής φύλαξης, υπεύθυνοι βάρδιας και γραμματείς, οι οποίοι θα στελεχώσουν αντίστοιχα τις διευθύνσεις λογιστηρίου & διοικητικού, κατασκευών & συντήρησης, παραγωγής και πληροφορικής.
Στόχος της καινοτόμου ελληνικής επιχείρησης, η οποία το Μάρτιο του 2012 απέσπασε το 1ο Βραβείο στον 1ο Διαγωνισμό “Make Innovation Work”, ύψους 100.000 USD, που διοργάνωσε η επιτροπή “Καινοτομία - Εκπαίδευση - Επιχειρηματικότητα” του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου σε συνδιοργάνωση με τη CISCO, είναι να καταστεί βασικός ευρωπαϊκός παραγωγός και προμηθευτής κοστολογικά ανταγωνιστικών και περιβαλλοντικά ορθών βιοκαυσίμων (στερεών και υγρών) εφαρμόζοντας τεχνολογικά προηγμένες και καινοτομικές λύσεις. Με άξονα την εξωστρέφεια προσανατολίζεται στην κάλυψη των αναγκών της εγχώριας αγοράς και των αγορών του εξωτερικού, στις οποίες καταγράφεται αυξημένη ζήτηση βιοκαυσίμων.

Εκτός από το ότι πρόκειται για τη μοναδική στη χώρα μας εταιρεία παραγωγής βιοκαυσίμων από άλγη, η ειδοποιός διαφορά της έγκειται στο ότι τα παραγόμενα προϊόντα είναι φιλικά προς το περιβάλλον, είναι βιοδιασπώμενα, παράγονται χωρίς αντίκτυπο στα αποθέματα πόσιμου νερού και αξιοποιούν τη χρήση θαλασσινού νερού αλλά και νερού από βιολογικούς καθαρισμούς. Επιπρόσθετα, στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα προστίθενται οι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Το κόστος των βιοκαυσίμων από άλγη είναι 30% χαμηλότερο από τα pellets ξύλου και τις briquette ξύλου, 40% χαμηλότερο από το Diesel και το LPG και 20% χαμηλότερο από το MGO, MDO και Jet fuel.

Λίγα λόγια για την Algae Farms
Η Εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριότητα της τον Ιούνιο του 2012 ως Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. Παραγωγής Άλγης Ηπείρου, υλοποιώντας τη μονάδα παραγωγής βιομάζας από άλγη ως εναλλακτικό καύσιμο.
Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για την αποστολή βιογραφικών επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, www.algae-farms.com.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  atpreveza.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: