Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Άστεγο το τμήμα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού ομίλου Πάργας.

Αγαπητοί φίλοι!
    Το τμήμα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού ομίλου Πάργας καταρρέει λόγω του ότι για άλλη μια φορά παραμένει άστεγο.
Οι άνθρωποι που φιλοξενούσαν τον όμιλο στην περιοχή του Βάλτου χρειάζονται (λογικό και κατανοητό, αφού είναι ιδιωτική έκταση) τον χώρο και έτσι πάλι ο ιστιοπλοϊκός τομέας είναι στον αέρα ,μαζί και οι μαθητές του.
Ναι!! Δεν γίνεται προσωπικά να είμαι αμερόληπτος θα πείτε μια και δάσκαλος είναι ο μεγάλος μου αδελφός, αλλά τα αποτελέσματα και η προσπάθεια φαίνονται στα παιδιά.
Ουδέν κρυπτόν λοιπόν για τα οφέλη!! Και για να είμαστε δίκαιοι, από την πλευρά τουλάχιστον της αντιδημαρχίας έγιναν, αλλά πιστεύω να γίνουν ακόμη προσπάθειες να βρεθεί χώρος μια και κάπου θα υπάρχει, άγιες μέρες που έρχονται μάλιστα……..
Έχοντας βιώσει τα οφέλη της ενασχόλησης με την θάλασσα, ψυχή τε και σώματι, στεναχωριέμαι που ένα ναυτικό μέρος σε λίγο δεν θα έχει ιστιοπλοϊκό κομμάτι.
Γιατί έτσι θα συμβεί. Γνωρίζω τις προσπάθειες που κάνει ο πρόεδρος του ναυτικού ομίλου αλλά και φίλοι υποστηρικτές και ελπίζω να μην χαθεί αυτό που ξεκίνησε τόσο όμορφα και ελπιδοφόρα για την Πάργα μας.
Giorgos Geralexis‎  Η άλλη Πάργα! I alli Parga! H allh Parga.

Πηγή: Αναδημοσίευση από το blog    vorioionio.

Δεν υπάρχουν σχόλια: