Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στην 5η Έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών.

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στην 5η Έκθεση
Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών,
Παράδοσης και Παραδοσιακών Προϊόντων

     Η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει στην, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 2-4 Ιουνίου στην Αθήνα, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα. Ο σταθμός του Συντάγματος είναι ο πιο κεντρικός και με την μεγαλύτερη κίνηση και την έκθεση επισκέπτονται χιλιάδες Αθηναίοι. Τα δημογραφικά δεδομένα του κοινού εξαρτώνται κάθε φορά από την εκάστοτε διοργάνωση μιας και το κοινό έχει ανταποκριθεί μαζικά, τόσο σε διοργανώσεις με ειδικό περιεχόμενο όσο και σε εκθέσεις γενικού περιεχομένου.
Η έκθεση στοχεύει στην τόνωση του εσωτερικού τουρισμού και την ενημέρωση του πολυπληθούς κοινού των επιβατών του Μετρό για τους καλοκαιρινούς προορισμούς εν όψη των καλοκαιρινών διακοπών και αποτελεί ευκαιρία για ενίσχυση της θέσης μας στην εσωτερική αγορά και για παράλληλη παρουσίαση των παραδοσιακών προϊόντων της περιοχής μας.

Όπως και στις προηγούμενες εκθέσεις, η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να παράσχει δωρεάν χώρο στο περίπτερό της στους Δήμους, τους φορείς και  τους επαγγελματίες του τουρισμού και της παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων που επιθυμούν να συμμετάσχουν, καθώς επίσης και να μεταφέρει δωρεάν το προωθητικό υλικό  τους. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν στην υπηρεσία μας εγγράφως την πρόθεσή τους για συμμετοχή το αργότερο ως τις 27-5-2014. Επίσης, ως την ημερομηνία αυτή, θα πρέπει να συγκεντρωθεί στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου το διαφημιστικό υλικό που θα αποσταλεί.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αν απευθύνονται στα κατά τόπους Τμήματα Εμπορίου & Τουρισμού (για τα Ιωάννινα στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ως εξής:
•    Για την Π.Ε. Ιωαννίνων: κ. Αναστάσιος Κατσικούδης, τηλ. 26510-87143.
•    Για την Π.Ε. Άρτας: κ. Βασιλική Ζήση, τηλ.: 26813-61017.
•    Για την Π.Ε. Θεσπρωτίας: κ. Μαριάννα Βέρμπη, τηλ.26653-60172.
•    Για την Π.Ε. Πρέβεζας: κ. Χρυσούλα Λάζαρη, τηλ. 26823-60241.

Στράτος Ιωάννου
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας
& αρμόδιος για θέματα τουρισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια: