Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Άρχισαν να γεμίζουν την Πάργα οι τουρίστες

Η πληρότητες στα ξενοδοχεία αγγίζει το 50 έως 60%.

    Μια άκρως καλοκαιρινή εικόνα παρουσιάζει η Πάργα το τελευταίο διάστημα από άποψη τουριστικής κίνησης, με...τουρίστες να γεμίζουν τα ξενοδοχεία και να κάνουν τις βόλτες τους στην πόλη.
Ο φετινός Μάιος κρίνεται ως ικανοποιητικός για τον ξενοδοχειακό κλάδο, αν και ανέμεναν ακόμη υψηλότερα ποσοστά επισκεψιμότητας.
Σε ό,τι αφορά τις πληρότητες στα ξενοδοχεία, τα οποία έχουν όλα ανοίξει στην Πάργα, είναι 50 έως 60%, ενώ η εικόνα για τον Ιούνιο σύμφωνα και με τις προκρατήσεις είναι πως θα φτάσει σε υψηλά επίπεδα, από 70% και πάνω.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι πληρότητες των ξενοδοχείων γενικά θα είναι μεγάλες και τους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες, αυξάνοντας τους περυσινούς δείκτες που μετά από χρόνια ακολούθησαν ανοδική πορεία.
Αυτά τα στοιχεία βέβαια αφορούν τους αλλοδαπούς επισκέπτες, διότι για εσωτερικό τουρισμό μάλλον είναι ακόμα νωρίς για να μιλήσουμε, λόγω της κρίσης.
θα πρέπει να περάσουν 2-3 χρόνια, μέχρι να δούμε ξανά Έλληνες να κάνουν διακοπές στο βαθμό που έκαναν παλαιότερα.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα   fanaripress.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: