Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Street View της google και στην Πάργα.

https://www.google.gr/maps/@39.286877,20.41662,3a,75y,237.84h,88.06t/data=!3m4!1e1!3m2!1s4kWUNq5EN5oQ1mYub7IOxw!2e0
 Επιτέλους το Google Street View στην Ελλάδα. Σαρωνίδα – 
Λαγονήσι – Θυμάρι έχουν ήδη ενταχθεί πλήρως.

    Ξεκίνησε και στην Ελλάδα η εφαρμογή της Google Street View, με τρισδιάστατες εικονικές περιηγήσεις –προς το παρόν- σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και αρκετά νησιά της χώρας μας.
Στις 55 χώρες που μέχρι στιγμής έχει επιτραπεί η συγκεκριμένη εφαρμογή, η Google αναφέρει ότι έχει παρουσιαστεί αύξηση του τουρισμού. Φυσικά έχει δοθεί προτεραιότητα σε χώρους αρχαιολογικού/ τουριστικού ενδιαφέροντος και σταδιακά θα καλύπτει όλο και μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Για να επιτραπεί η λειτουργία της εφαρμογής, δόθηκε έγκριση από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και προβλέπει να μην είναι διακριτά τα πρόσωπα των ανθρώπων και οι πινακίδες των οχημάτων. Η παρουσίαση της εφαρμογής πραγματοποιήθηκε στις 11:30 την Πέμπτη, στην Αίγλη Ζαππείου και μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος.
Ήδη από την περιοχή μας, έχουν ενταχθεί πλήρως με τρισδιάστατες φωτογραφίες, η Σαρωνίδα, το Λαγονήσι, το Θυμάρι της Παλαιάς Φώκαιας. Ο περιφερειακός της Αναβύσσου, το κέντρο των Καλυβίων και όλο το επαρχιακό δίκτυο που συνδέει τις πόλεις του Σαρωνικού.
Έχει επίσης ενταχθεί πλήρως το Λαύριο και όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αττικής.
Ελπίζουμε ότι σύντομα θα ενταχθούν πλήρως όλες οι πόλεις του Σαρωνικού.
Για να χρησιμοποιείσετε Google Street View, μπείτε στην παρακάτω διεύθυνση και πιάνοντας το πορτοκαλί ανθρωπάκι κάτω δεξιά στην εικόνα, το μεταθέτετε σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας ή του πλανήτη θέλετε να επισκευθείτε.
Επισκευθείτε το Google Street View και δείτε από κοντά κάθε γωνιά του πλανήτη.

Πηγή: Αναδημοσίευση από το blog attikosparatiritis.

Δεν υπάρχουν σχόλια: