Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Απόλογισμός Αγώνων "Κανάρης 2014" στην Πάργα.

Απόλογισμός Πανελληνίου Διασυλλογικού
Τουρνουά Αγώνων "Κανάρης 2014"

    Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά φιλικών αγώνων που διοργάνωσε ο Α.Σ. Ερμής Πάργας πριν από λίγες ημέρες. Μολονότι ήταν το πρώτο του τουρνουά ως διοργανωτής μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις όποιες δυσκολίες και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων κάνοντας όλους τους παρευρισκομένους (αθλητές, διαιτητές, θεατές) να μιλούν για μια από τις αρτιότερες οργανωτικά αθλητικές συναντήσεις. Όπως ήταν φυσικό η εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή ήταν για ακόμη μια φορά ο πρωταγωνιστής. Συνολικά συμμετείχαν 15 σωματεία και 223 αθλητές οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο Πάργας κάνοντας τους διοργανωτές να μιλούν πιθανότατα για την καθιέρωση και διενέργεια του τουρνουά σε ετήσια βάση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η έκδηλη επιθυμία πολλών προπονητών να συμμετέχουν με ακόμη περισσότερους αθλητές, εφόσον ο Α.Σ. Ερμής πάρει την πρωτοβουλία να διοργανώσει το επόμενο φιλικό διασυλλογικό τουρνουά. Ακόμη ενδεικτικό της ηθικής ευχαρίστησης των διοργανωτών είναι η δήλωση σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης του υπεύθυνου του τουρνουά και προπονητή του διοργανωτή συλλόγου, Πλασκασοβίτη Πέτρου, στην οποία αναφέρει ότι:

«η πρώτη θέση πάει στους γονείς αθλητές και προπονητές, η δεύτερη θέση πάει στους χορηγούς μας και σε όσους βοηθήσανε»

Κλείνοντας αξίζει να σημειώσουμε ότι μικροί και μεγάλοι θεατές και απλοί παρατηρητές, κριτές και λοιποί παράγοντες της ΑΟΤΕ προσπάθησαν για την δημιουργία ενός ευχάριστου και εορταστικού κλίματος ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος ο στόχος επετεύχθη.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα   tkd-itf.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: