Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

...πλέον το Λιμενικό Πάργας θα υπάγεται στην Ηγουμενίτσα.

Σε λίγους μήνες αναμένεται «Καλλικράτης» στο
Λιμενικό σώμα και πλέον το Λιμενικό Πάργας
θα υπάγεται στην Ηγουμενίτσα.

    Σε λίγους μήνες αναμένεται «Καλλικράτης» και το Λιμενικό Πάργας θα υπάγεται πλέον στην Ηγουμενίτσα. Σε λίγους μήνες αναμένεται «Καλλικράτης» και στο Λιμενικό Σώμα. Αρκετοί Λιμενικοί Σταθμοί ανά την Ελλάδα θα κλείσουν και θα συγχωνευτούν. Για παράδειγμα, σύμφωνα με πληροφορίες, το Λιμενικό Πάργας θα υπάγεται στην Ηγουμενίτσα και όχι στην Πρέβεζα, κάτι το οποίο όμως δεν θα επηρεάσει αρνητικά το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.
Ο Τομέας όμως Ευθύνης του Λιμεναρχείου της περιοχής, λόγω συγχωνεύσεων και άλλων σταθμών, θα μεγαλώσει αφού πρόκειται να προστεθούν ακόμη μία συστάδα μικρών νησιών υπό την επίβλεψή του. Η Πολιτεία και συγκεκριμένα το αρμόδιο Υπουργείο, θα πρέπει άμεσα να σκύψει πάνω στο πρόβλημα, να ενισχύσει με εξοπλισμό και τεχνογνωσία το Λιμενικό Σώμα ώστε από την μία να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη δράση για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας (λαθρομετανάστευση, ναρκωτικά), αφετέρου μεγαλύτερος έλεγχος και αυστηροποίηση των νόμων για την προστασία του ευαίσθητου θαλάσσιου οικοσυστήματος της περιοχής μας που ονομάζεται Αμβρακικός Κόλπος.
Άρης Τσελίκος από Τοπική Φωνή Πρέβεζας.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  fanaripress.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: