Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Σχέδιο δημιουργίας Μαρίνας 218 θέσεων στο Χρυσογιάλι Πάργας!

 Επιβεβαίωση του atpreveza – Project δημιουργίας
 Μαρίνας 218 θέσεων στο Βάλτο!

    Στις 26 Αυγούστου 2014, το www.atpreveza.gr, είχε αποκαλύψει πλάνο ιδιωτικής εταιρίας, που επιθυμεί να δημιουργήσει τουριστικό λιμένα σκαφών ελλιμενισμού 218 θέσεων και ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων δυναμικότητας 61 δωματίων, στο Βάλτο της Πάργας (διαβάστε ΕΔΩ).
Κατά γενική ομολογία, εφόσον προχωρήσει μία τέτοια ιδιωτική επένδυση, η «φυσιογνωμία» της πολυσύχναστης παραλίας της τουριστικής Πάργας, θα αλλάξει εντελώς.
Το atpreveza, σας παρουσιάζει το έγγραφο της σχετικής απόφασης του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Νότη Μηταράκη, για την υπαγωγή επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης ΟΚΡΙΒΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΠΕ με δ.τ. ΠΟΡΤΟ ΒΑΛΤΟ, στην κατηγορία της Γενικής Επιχειρηματικότητας των Γενικών Επενδυτικών Σχεδίων του άρθρου 6 του ν. 3908/2011 (1η περίοδος 2014), για την ενίσχυσή του με το κίνητρο της επιχορήγησης.
Για να υλοποιηθεί βέβαια η Μαρίνα στο Βάλτο πρέπει να... «κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι». Το θέμα αυτό θα απασχολήσει πάντως την τοπική μας κοινωνία και άλλες φορές στο μέλλον...

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  atpreveza.gr.



Δεν υπάρχουν σχόλια: