Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Αρνείται να παραδώσει τα κλειδιά του δημαρχείου ο πρώην Δήμαρχος Πάργας.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τις σελίδες    epiruspost.gr, newsplus.gr, parganews.com.
    Σοβαρούς προβληματισμούς γεννά η στάση του πρώην δημάρχου Πάργας Αθανάσιου Λιόλιου, ο οποίος όχι μόνο δεν ενημέρωσε για κανένα απολύτως ζήτημα το νέο δήμαρχο Αντώνη Νάστα, αλλά δεν του παρέδωσε ούτε καν τα κλειδιά του δημαρχείου.
Την πρώτη ημέρα που βρέθηκε στο Δήμο ο κ. Νάστας, το δημαρχείο άνοιξε μία από τις καθαρίστριες.
Στις επόμενες ώρες ο πρώην δήμαρχος δεν πέρασε για την παράδοση, πράγμα που δεν έγινε ούτε σήμερα, δεύτερη ημέρα της νέας θητείας. Πέρα από το ζήτημα αυτό, ο κ. Νάστας δεν παρέλαβε ακόμη κανένα στοιχείο για τα οικονομικά του δήμου. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι εκεί υπάρχουν αρκετά θέματα σε εκκρεμότητα κι άλλα, σοβαρά, τα οποία δεν μπορούν να κλείσουν.
«Είναι πρωτοφανές... Δεν νομίζω να υπάρχει ανάλογο προηγούμενο σε ολόκληρη τη χώρα», δήλωσε στο Epiruspost.gr ο κ. Νάστας, ο οποίος είναι από τους ελάχιστους νέους δημάρχους στη χώρα, που δεν ξέρει τι παραλαμβάνει.
Ο κ. Λιόλιος, ο οποίος επί τριάμισι χρόνια, απασχόλησε ουκ ολίγες φορές την επικαιρότητα με άκρως αρνητικό τρόπο, εξακολουθεί και τώρα να πράττει το ίδιο.
Προφανώς δυσκολεύεται να καταλάβει ότι η θητεία του ολοκληρώθηκε και η παντοκρατορία του στην Πάργα έλαβε τέλος.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τις σελίδες    epiruspost.gr, newsplus.gr, parganews.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: