Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Απόλλων Πάργας - Απόλλων Νότιας Λευκάδας 4-0.

   Εύκολα, κάτι που μαρτυρά και το τελικό σκορ, ο πρωτοπόρος Απόλλων Πάργας νίκησε τον Απόλλων Νότιας Λευκάδας (Α.Ο. Σύβρου-Δόξα Βασιλικής) σε ένα ματς που κρίθηκε από τα… αποδυτήρια. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν σαν υπνωτισμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Όταν κατάλαβαν το λάθος τους, στο 10′ δηλαδή, ήταν ήδη πολύ αργά καθώς έχαναν με 2-0. Ο Μηλιώνης και ο Γκόγκα διαμόρφωσαν γρήγορα γρήγορα το 2-0 (3′ και 7′), ενώ οι φιλοξενούμενοι που αναθάρρησαν αρκετά λεπτά αργότερα είχαν ως καλύτερη ευκαιρία το δοκάρι του τερματοφύλακα τους Καράμπαλη(!), ο οποίος με βολέ από την μία εστία στην άλλη παρ’ ολίγο να χριστεί σκόρερ (η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της Πάργας). Στο δεύτερο η Πάργα πέτυχε και τρίτο γκολ και ολοκλήρωσε την επικράτησή της με το 4-0 στο 88′. Στην επανάληψη σκόραραν ο Μηλιώνης (δεύτερο προσωπικό γκολ στο ματς) και ο Δημ. Βάσιος.
Διαιτητικό τρίο: Καλογέρης, Σφονδύλη, Κώτσης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΛ (Π. Μεϊντάνης): Καράμπαλης, Σολδάτος, Μπρατζουκάκης (35′ Χότζα), Παπαδήμας (57′ λ.τ. Ρομποτής), Πολίτης, Καλδάνης, Αντύπας, Μεϊντάνης, Κούρτης, Σταύρου, Σκληρός (80′ Φατούρος).

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα lefkadaweb.gr.
Φωτογραφία από το βλογ srortanthoussa.

Δεν υπάρχουν σχόλια: