Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Παγκόσμια προβολή για την Ήπειρο, το Ν. Πρέβεζας, την Πάργα μέσω του TBEX Europe 2014.

    Παγκόσμια διάσταση θα λάβει η τουριστική προβολή της Ηπείρου, του Ν. Πρέβεζας και της Πάργας, καθώς bloggers και συντάκτες τουριστικών κειμένων σε τουριστικά media 50 χωρών, θα λάβουν μέρος στο ταξίδι εξοικείωσης στην Ήπειρο, από 26 έως 29 Οκτωβρίου 2014, στο πλαίσιο του Travel Bloggers Exchange – TBEX Europe 2014, που διοργανώνεται στην Αθήνα.
Οι δημοσιογράφοι θα έχουν ως βάση τους στην Ήπειρο τα Ιωάννινα και την Πάργα και τη φιλοξενία τους αναλαμβάνει ο ΕΟΤ.
Η ελληνική πρωτεύουσα υποδέχεται τη σπουδαία, διεθνή συνάντηση ταξιδιωτικών bloggers και συγγραφέων τουριστικών media.
Η διοργάνωση φέτος στην Αθήνα, της μεγάλης διεθνούς συνάντησης εκατοντάδων ταξιδιωτικών bloggers και συγγραφέων τουριστικών media, από περίπου 50 χώρες, αποτελεί σημαντική επιτυχία, και μάλιστα μια χρονιά που – όπως δείχνουν τα στοιχεία του οκταμήνου - η ελληνική πρωτεύουσα επιστρέφει δυναμικά στον διεθνή τουριστικό χάρτη.
Η διοργάνωση Travel Bloggers Exchange – TBEX Europe 2014 πραγματοποιείται στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, στις 23 - 25 Οκτωβρίου, από τον δήμο Αθηναίων, το Υπουργείο Τουρισμού, την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων, (ΕΑΤΑ), το Athens Convention & Visitors Bureau (ACVB). Συνδιοργανωτής είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ).

Η παρουσία για τέσσερις μέρες στην Αθήνα, εκατοντάδων ταξιδιωτικών bloggerς, τουριστικών συντακτών, συγγραφέων, παραγόντων και επαγγελματιών της διεθνούς τουριστικής αγοράς προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της ελληνικής πρωτεύουσας σε αυτόνομο τουριστικό προορισμό, διεθνώς. Πρόκειται για το μεγαλύτερο και πιο απαιτητικό media fam trip που έχει μέχρι σήμερα φιλοξενήσει η πόλη.
Η Αθήνα θα υποδεχθεί τους συμμετέχοντες στην μεγάλη τουριστική διοργάνωση με μια σειρά από ευρηματικά και πολύπτυχα προγράμματα φιλοξενίας, εκδηλώσεις, δράσεις εξοικείωσης και χορηγιών.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα   atpreveza.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: