Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Κοσμογονικές αλλαγές, στην Πάργα!!!

    Σε μια σειρά αλλαγών προς το καλύτερο και βελτίωσης των παροχών υπηρεσιών, προχωρά η δημοτική αρχή Πάργας, δια του αντιδημάρχου κ. Πέτρου Τζούρου. Ο κ. Τζούρος άλλωστε είχε στείλει το δικό του μήνυμα μέσω της έντυπης αλλά και της διαδικτυακής ΤΟΜΗΣ στην ενημέρωση, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, σημειώνοντας ότι βλέπει τον δήμο Πάργας όπως βλέπει την επιχείρησή του και το σπίτι του! Προς επίρρωση εκείνης της δήλωσης, οι αλλαγές που λαμβάνουν χώρα. Την Πέμπτη 4-12-2014, ο δήμος Πάργας παρέλαβε σαν καινούργιους 24 από τους κάδους απορριμάτων που  είχε στείλει για επισκευή. Κάδοι απορριμμάτων που ήταν τρύπιοι, σκουριασμένοι και σχεδόν άχρηστοι, έγιναν σαν καινούργιοι! Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω φωτογραφία που δείχνει τα χάλια στα οποία παρέλαβε τους κάδους απορριμμάτων ο νυν αντιδήμαρχος Πάργας κ. Τζούρος!
Αξίζει να σημειωθεί ότι  την ίδια μέρα στάλθηκαν 24 ακόμ,η κάδοι του δήμου Πάργας, για αποκατάσταση. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πάργας Πέτρο Τζούρο μέχρι τον Μάρτη, περίπου 80 κάδοι απορριμμάτων θα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του κατεξοχήν τουριστικού δήμου της Ηπείρου. Όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο εκεί που μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι η Πάργα είχε μια προβληματική εικόνα στον τομέα της καθαριότητας, μέσα σε λίγους μήνες με ραγδαίες και κοσμογονικές αλλαγές, αλλάζει εικόνα και θα λέει από... Μάρτη... καλοκαίρι. Αξίζει να αποδώσουμε τα εύσημά μας στον αντιδήμαρχο Πάργας κ. Πέτρο Τζούρο, για τις εξαιρετικές προσπάθειες που αναλαμβάνει και η Πάργα αποκτά με χαμηλό κόστος, στόλο που θα ζήλευαν πολλοί άλλοι δήμοι, στον τομέα της καθαριότητας!

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  tomistinenimerosi.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: