Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Αστέρας Ανθούσας - Αετός Αγιάς 2-2.

Χωρίς νικητή το ντέρμπι των "αιωνίων"

      Όταν μιλάμε για ντέρμπι ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ τα σχόλια περιττεύουν. Είναι το κλασικό παραδοσιακό ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Είναι το ζευγάρι που συγκινεί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο τους φίλους του αθλητισμού.Στα κλασικά ντέρμπι σαν κι αυτό του Σαββάτου δεν παίζει ρόλο η φόρμα κάθε ομάδας ούτε καν η βαθμολογική της θέση. Αρκεί η αντιπαράθεση του "ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΥ" με τα "ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ" εντός του αγωνιστικού χώρου για να ανέβει η αδρεναλίνη στα ύψη.
Οπου και να το ειδες, όπου και να βρίσκοσουν, όποια ομάδα και να υποστηρίζες το ντέρμπι των δύο αιωνίων αντιπάλων που διεξήχθη το Σαββατο στο γηπεδο της Παργας, για το πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Β κατηγοριας ηταν ένα παιχνίδι που θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια.Ενα συγκλονιστικό παιχνίδι με Ασχημες καιρικες συνθηκες, δύναμη, πάθος, πολλα Nευρα,πολλές φάσεις,Goal,καρτες,και αποβολες.Με της δύο ομάδες μενουν ισόπαλες 2-2, και να μοιραζονται Βαθμούς και εντυπώσεις..

Ο «ΑΣΤΕΡΑΣ», που στάθηκε αρκετά καλά στο Γηπεδο και διεκδίκησε επί ίσοις όροις τη νίκη, προηγήθηκε με τέρμα του Δ.ΔΕΣΚΑ στο 43′, ωστόσο η χαρα δεν κρατησε για πολυ, ο ΛΙΑΛΙΟΣ σε μια φαση με πολλες διαμαρτυριες απο την μερια των Γηπεδουχων οπου ειχε αποτελεσμα και την Αποβολη του Προπονητη της ΑΝΘΟΥΣΑΣ,ισοφάρισε με πανεμορφο ψηλοκρεμαστο Σουτ για τους Αγιωτες και εκανε το 1-1 στο 45ο λεπτό.
Τα πρώτα λεπτά της επανάληψης είχαν αργό ρυθμό όμως μετά την ευκαιρία του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ με χτυπημα Φαουλ στο 63’ και το δοκαρι του ΜΙΤΣΟΥΛΗ επισης με χτυπημα Φαουλ στο 70' το ματς απέκτησε και πάλι μια «άγρια ομορφιά»Το Γηπεδο πάγωσε και πάλι στο 75’ όταν απο πολλες κοντρες μεσα στην περιοχη του ΑΕΤΟΥ ο ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γράψει το 2-1 και να βαλει φωτια στο παιχνιδι.
Η απάντηση των «ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΩΝ» ήρθε 10 λεπτα Αργοτερα,παροτη ειχαν μεινει με 10 παιχτες,επειτα την Αποβολη του ΛΙΑΛΙΟΥ 83ο, η Μπαλα στρωθηκε στο Ποδι του ΚΑΤΣΙΩΤΗ εξω απο την περιοχη και με Δυνατο ευθυβολο Σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2
Νευρα και Λογομαχιες επικρατησαν στην ληξει του αγωνα αναμεσα σε παιχτες της ιδιας ομαδας οπως και αναμεσα σε παραγοντες με παιχτες αντιπάλλων!

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα   ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣ FUN PAGE στο Φέιςμπουκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: