Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Αίτηση να γίνει εκ νέου ερμηνεία των διαθηκών του Κοινωφελούς Ιδρύματος Μαρίκας Βασιλά στην Πάργα.

     Νέα «τροφή» για συζήτηση αναφορικά με την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς του Ν. Πρέβεζας, δίνει η αίτηση ερμηνείας διαθηκών του Κοινωφελούς Ιδρύματος με την επωνυμία «Κληροδότημα Μαρίκας κόρης Βασιλά και του συζύγου της  Κων/νου Στύλλου», που κατατέθηκε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας.
Η αίτηση θα συζητηθεί την 1η Απριλίου 2015 στο Εφετείο Ιωαννίνων και η κλήση στρέφεται κατά του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Πάργας.
Το ίδρυμα, όπως μπορείτε να δείτε και στα σχετικά έγγραφα που δημοσιεύσει το atpreveza παρακάτω, ζητά να κριθεί από το δικαστήριο ο επωφελέστερος τρόπος αξιοποίησης της περιουσίας του ιδρύματος, κατά την επιθυμία της διαθέτιδας Μαρίκας Βασιλά χήρας Κων/νου Στύλου, μιας και υπάρχουν σοβαρά παράπονα (διαβάστε ΕΔΩ, σχετικό ρεπορτάζ).
Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά το έγγραφο.
Π.Τ.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  atpreveza.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: