Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Περίφημη η ακαδημία του Απόλλωνα Πάργας, στο Αγρίνιο!

    Σε τουρνουά ποδοσφαίρου συμμετέχει η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Απόλλωνα Πάργας, στο Αγρίνιο, ύστερα από πρόσκληση του Παναιτωλικού.
Το τουρνουά ποδοσφαίρου στο Αγρίνιο γίνεται για παιδιά μέχρι 14 ετών και στους δύο πρώτους αγώνες, η ακαδημία του Απόλλωνα έχει ζευγαρώσει τις νίκες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (!), 3-1 επί του Παναιτωλικού και 3-1 επί του Αγρινίου. Με τις δύο αυτές νίκες η ακαδημία του Απόλλωνα Πάργας, έχει καπαρώσει,  έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη  θέση και διεκδικεί την πρώτη θέση του τουρνουά. Αξίζει να αποδώσουμε τα εύσημα μας, στο σύλλογο του Απόλλωνα Πάργας και δη στους λιλιπούτειους  ποδοσφαιριστές, τον προπονητή Αλέκο Βάσση και τον υπεύθυνο των Ακαδημιών Νίκο Ευαγγέλου. Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Απόλλων Πάργας για παιδιά μέχρι 16 ετών, θα συμμετέχει σε τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει στα Γιάννενα, η ΑΕΚ!

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα   tomistinenimerosi.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: