Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Πρωταθλητές στην κατηγορία Παίδων ο Απόλλων Πάργας.

    Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το EMILEON Football Cup 2015, που για μια ακόμα χρονιά σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με μεγάλη συμμετοχή ομάδων, υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου και πλούσιο θέαμα. Συμμετείχαν: Παναιτωλικός, ΑΕ Μεσολογγίου, Άτλαντες Αγρινίου, Ελπίδες Αγρινίου, Αναγέννηση Άρτας, Απόλλων Πάργας, Αίολος Πύργου.
Μετά το τριήμερο των αγώνων που έγινε σε τρείς ηλικιακές κατηγορίες,Junior, Προπαίδων, Παίδων, ακολούθησε η τελετή λήξης, στην οποία απονεμήθηκαν από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού Βασίλη Σταρακά αναμνηστικά στους εκπροσώπους των ομάδων που συμμετείχαν.
Οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού Στέλιος Βασιλείου, Γιώργος Θεοδωρίδης και Γιώργος Κούσας, απένειμαν μετάλλια στους ποδοσφαιριστές των τριών πρώτων ομάδων στη βαθμολογία κάθε κατηγορίας και το κύπελλο στους πρωταθλητές, που ήταν: Στην κατηγορία Junior οι ελπίδες Αγρινίου, στην κατηγορία Προπαίδων η Αναγέννηση Άρτας και στην κατηγορία Παίδων ο Απόλλων Πάργας.
Η τελετή λήξης ολοκληρώθηκε με μπουφέ που προσφέρθηκε στις αποστολές των ομάδων.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τις σελίδες  sports-academies.gr, parganews.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: