Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Ευθύμης Παππάς: Περιμένουμε αύξηση τουριστών στην Πάργα.

    Καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και η καλοκαιρινή σεζόν καταφθάνει ολοταχώς, ο εκτελεστικός διευθυντής της ένωσης ξενοδόχων Πάργας Παππάς Ευθύμης μίλησε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 95,1 με τον Παναγιώτη Κουνιάκη σχετικά με το θέμα της εξέλιξης της τουριστικής κίνησης,  ιδιαίτερα τη στιγμή που ακούγεται ότι φέτος  θα υπάρχει σημαντική κάμψη του ρυθμού, η οποία αποδίδεται στο αρνητικό κλίμα που διατηρείται και ενισχύεται όσο δεν κλείνει η συμφωνία με τους εταίρους.
Ο κ. Παππάς σχολίασε ότι «μπορεί σε όλη την Ελλάδα να υπάρχει κρίση και φόβος όσο αφορά την τουριστική εισροή, στην Πάργα όμως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο» και πρόσθεσε ότι έχουμε αύξηση του 5% και  στο νόμο Πρέβεζας.
Επιπλέον ο κ. Παππάς εκτίμησε ότι πρέπει να επενδύσουμε οπωσδήποτε στην αναβάθμιση προσωπικού, ενώ παράλληλα τόνισε την ανάγκη να εντάξουμε τον πολιτισμό στη σχέση μας  με τους επισκέπτες. «Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υποδεχόμαστε τον κόσμο όχι σαν τουρίστες αλλά σαν επισκέπτες» ανέφερε και σημείωσε πως η καλύτερη λύση ώστε να αναδείξουμε όχι μόνο την Πάργα αλλά και τις υπόλοιπες περιοχές είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στοχεύοντας με αυτόν τον τρόπο σε μεγαλύτερη εισροή τουριστών».

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  prisma951.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: