Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Σε Πρέβεζα και Πάργα θα βρεθούν οι συντελεστές του Green Traveler.

    Επίσκεψη σε Ιωάννινα, Ζαγοροχώρια, Σύβοτα, Πάργα, και Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, θα πραγματοποιήσουν συντελεστές του διάσημου ιστότοπου Green Traveler, ώστε να συγκεντρώσουν το απαραίτητο υλικό για την δημιουργία ψηφιακών ταξιδιωτικών οδηγών και προωθητικών βίντεο.
Αναλυτικότερα, το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 8-14 Ιούνιου στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου και ειδικότερα στα Ιωάννινα, Ζαγοροχώρια, Σύβοτα, Πάργα, και Πρέβεζα. Το εν λόγω ταξίδι πραγματοποιείται στο πλαίσιο συνεργασίας του Γραφείου ΕΟΤ Μ. Βρετανίας και Ιρλανδίας με την εταιρία Green Traveller και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την δημιουργία δύο ψηφιακών οδηγών με τίτλο Greentraveller’s Guides, που θα περιέχουν προτάσεις διαμονής, φαγητού και ποτού, δραστηριοτήτων, τοπικών αξιοθέατων, κτλ. και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.greentraveller.co.uk, με στόχο την προβολή της Ελλάδας ως ιδανικού προορισμού εναλλακτικού τουρισμού και οικοτουρισμού.
Τα βίντεο θα αναρτηθούν στο www.greentraveller.co.uk και θα παραχωρηθούν ελεύθερα προς χρήση στον ΕΟΤ.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  atpreveza.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: