Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Αλβανός άνοιγε αυτοκίνητα στην Πάργα.

    Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος τσάκωσαν στα πράσα το νεαρό αλλοδαπό, τη στιγμή που έκλεβε από το εσωτερικό του σταθμευμένου Ι.Χ. αυτοκινήτου ένα τσαντάκι
Δεν πρόλαβε καλά- καλά να ξεκινήσει «καριέρα» ως…  διαρρήκτης αυτοκινήτων ένας 18χρονος Αλβανός και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στην Πάργα, όταν επιχείρησε μέρα- μεσημέρι να αδειάσει το αυτοκίνητο ενός Σκοπιανού παραθεριστή.
Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος τσάκωσαν στα πράσα το νεαρό αλλοδαπό, τη στιγμή που έκλεβε από το εσωτερικό του σταθμευμένου Ι.Χ. αυτοκινήτου ένα τσαντάκι που είχε μέσα ένα κινητό και 500 δηνάρια FYROM. Ο 18χρονος, που διέμενε παράνομα στη χώρα, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ ερευνάται αν είχε «χτυπήσει» και άλλα οχήματα.
*** Μέσα στις λίγες ώρες που μεσολάβησαν ως τη σύλληψή του από αστυνομικούς της Ασφαλείας, πρόλαβε να ξοδέψει μέρος των χρημάτων που περιείχε το τσαντάκι το οποίο άρπαξε από ένα σπίτι που διέρρηξε στο Άργος ένας 27χρονος Έλληνας. Τα υπόλοιπα χρήματα, μαζί με ένα προσωπικό έγγραφο που περιείχε το τσαντάκι, αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους και ο νεαρός δράστης πήρε το δρόμο για τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  protothema.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: