Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Στον Αθήνα 9.84 για την Πάργα ο Δήμαρχος.

   Το μεγάλης κυκλοφορίας ισπανικό περιοδικό HOLA σε αφιέρωμά τον Απρίλιο του 2015,  «αποθεώνει» την Ελλάδα απαριθμώντας τα 10 πιο όμορφα μέρη στη χώρα μας τα οποία θα μπορούσαν να σαγηνεύσουν τόσο τον επισκέπτη ώστε να θέλει να μείνει όλη του τη ζωή σ’ αυτά. Τα 9 είναι νησιωτικές περιοχές (Οία Σαντορίνης, Χώρα Μυκόνου, Παροικιά Πάρου, Ρόδος κλπ,) ενώ το μοναδικό που ανήκει στην ηπειρωτική Ελλάδα είναι η Πάργα.

Με αφορμή το γεγονός αυτό  ο Δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας, σε χθεσινή συνέντευξή του στο  ραδιοσταθμό Αθήνα 9.84 και τη δημοσιογράφο Μαρία Παύλου, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Το μεγάλο πλεονέκτημα της περιοχής μας, είναι ότι εκτός από τις φυσικές και πανέμορφες παραλίες, μπορεί κάποιος στη διάρκεια της παραμονής του να επισκεφθεί ταυτόχρονα ιστορικούς χώρους όπως το Νεκρομαντείο, περιοχές φυσικού κάλους όπως το ποτάμι του Αχέροντα με τις πηγές του, μοναδικούς θρησκευτικούς χώρους όπως το βυζαντινό μοναστήρι Αγίου Δημητρίου Κυψέλης αλλά και κοντινές όμορφες παραλιακές πόλεις όπως η Πρέβεζα και η Ηγουμενίτσα. Τέτοιος συνδυασμός και τέτοια ποικιλία τοπίων, χώρων και δραστηριοτήτων, νομίζω ότι δεν υπάρχει σε καμιά άλλη περιοχή της Ελλάδας».


«Σαν Δήμος Πάργας, συμμετέχουμε σε πολλές τουριστικές εκθέσεις  και διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και προωθούμε αδελφοποιήσεις με ξένες πόλεις,  προκειμένου οι πόλεις αυτές να λειτουργήσουν ως πόλοι προσέλκυσης επισκεπτών. Προετοιμάζουμε ταυτόχρονα μια ανανεωμένη έκδοση τουριστικού οδηγού, την οποία θα προωθήσουμε σε οργανώσεις απόδημων ηπειρωτών  σε πρεσβείες και άλλες ελληνικές αρχές ανά τον κόσμο» είπε ο κ. Νάστας.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  pamepreveza.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: