Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Αυγουστιάτικη «αναδίπλωση» του Δήμου Πάργας για το διαγωνισμό των σκουπιδιών – Όλα τα έγγραφα.

   Μία ολόκληρη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Πάργας και μάλιστα εν μέσω καλοκαιρινής ραστώνης (11 Αυγούστου), ήταν αφιερωμένη σε ένα ζήτημα που έχει προκαλέσει εδώ και πολλούς μήνες σφοδρές αντιδράσεις στο Δήμο και πρόκειται για την αποκομιδή και μεταφορά απορριμμάτων στη Δ.Ε. Πάργας και στις Τ.Κ.Αμμουδιάς, Βαλ/χης, Μεσοποτάμου και Λούτσας.
Τόσο ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ α' βαθμού των Δήμων του Ν. Πρέβεζας, όσο και η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Πάργας, είχαν καταγγείλει την ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας αυτής και τόνιζαν πως αποτελεί «κερκόπορτα» και για άλλες υπηρεσίες του Δήμου.
Ενώ λοιπόν στις 7 Απριλίου 2015 (διαβάστε ΕΔΩ), η οικονομική επιτροπή του Δήμου Πάργας καθόρισε τους όρους διενέργειας του διαγωνισμού και στις 22 Ιουνίου (διαβάστε ΕΔΩ) εγκρίθηκαν τα πρακτικά του διαγωνισμού που κατοχύρωσε σε εταιρεία την υπηρεσία, στις 11 Αυγούστου, έπειτα από ζητήματα που λόγω της διαδικασίας που ακολουθήθηκε, προκαλούσαν προβλήματα ακύρωσης του διαγωνισμού, η οικονομική επιτροπή αποφάσισε «αναδίπλωση».
Ειδικότερα «έσπασε» το έργο σε δύο έργα (ξεχωριστά για τη ΔΕ Πάργας (διαβάστε ΕΔΩ) και ξεχωριστά για τις Τ.Κ.Αμμουδιάς, Βαλ/χης, Μεσοποτάμου και Λούτσας (διαβάστε ΕΔΩ) και αποφάσισε την έγκριση όρων πρόχειρου διαγωνισμού για την αποκομιδή και μεταφορά των απορριμμάτων, που υποτίθεται πως είχε ρυθμιστεί.
Ψηφίστηκε μάλιστα στην ίδια συνεδρίαση και σχετική αναμόρφωση προϋπολογισμού (διαβάστε ΕΔΩ).
Η αντιπολίτευση (τόσο η παράταξη του κ. Ράπτη, όσο και η Λαϊκή Συσπείρωση) κάνουν λόγο για προχειρότητα και ενδεχομένως να δώσουν και συνέχεια στο δημοτικό συμβούλιο.
Π.Τ.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  atpreveza.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: