Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Πάργα, Ανθούσα, Λούτσα και Βράχο επισκέφτηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

   Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο τύπου της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας:  «Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προεκλογικές περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, διαδίδοντας ακόμη και στην πιο απόμακρη περιοχή του Νομού Πρέβεζας το μήνυμα «Ξεμπερδεύουμε με το παλιό. Κερδίζουμε το αύριο». Και φυσικά με τον όρο «παλιό», εννοούν τις πολιτικές δυνάμεις του παρελθόντος, οι οποίες εξέθρεψαν την υποτέλεια, την εξάρτηση, τη διαφθορά και τη διαπλοκή.

 Έτσι, τέσσερις μέρες πριν τις κάλπες της 20ης Σεπτεμβρίου, οι υποψήφιοι βουλευτές Κώστας Μπάρκας, Σπύρος Βελέντζας, Βαγγέλης Τζάκος και Δήμητρα Καστάνη πραγματοποίησαν περιοδεία σε Ανθούσα, Λούτσα και Βράχο. Κατά την επίσκεψή τους, συναντήθηκαν με φίλους και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, όπου αναλύθηκε το έργο της επτάμηνης διακυβέρνησης και στη συνέχεια παρουσιάστηκε το ρεαλιστικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου μας.
Μεγάλη ανταπόκριση βρήκε, ακόμη, η επίσκεψη που πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι βουλευτές στην Πάργα. Στις συναντήσεις που είχαν με πολίτες και επιχειρηματίες της περιοχής, έγιναν παραγωγικές συζητήσεις, τέθηκαν και απαντήθηκαν πληθώρα τοπικών ζητημάτων, ενώ έγινε αναφορά και σε θέματα της γενικότερης πολιτικής κατάστασης.
 Το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες της Πάργας ήταν μήνυμα στήριξης, μήνυμα ισχυρής εντολής για να αποτελέσει η 20η Σεπτεμβρίου πραγματικό ορόσημο για μια νέα πορεία της χώρας, που θα προσφέρει ευκαιρίες και όραμα στους νέους ανθρώπους, χωρίς τις στρεβλώσεις και τις παθογένειες του παρελθόντος».

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  atpreveza.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: