Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Ανακοίνωση του Αθλητικού Συλλόγου Απόλλωνα Πάργας.

   Το Δ.Σ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΡΓΑΣ Συμμετέχει σε μία προσπάθεια γενικής αναβάθμισης του Περιφερειακού Ποδοσφαίρου, αλλά αμφιβάλουμε πλέον για την επιτυχία του όταν αυτό πλήττεται και συναρτάται από προσωπικές η ιδιοτελείς απόψεις. Ο συλλογικός τρόπος λειτουργίας, δεν μπορεί να υποκατασταθεί από αλαζονικές συμπεριφορές και επίδειξης γνώσεων. Θα πρέπει να γίνει σε όλους μας σαφές και ξεκάθαρο ότι συλλογικός τρόπος λειτουργίας και επεξεργασίας θέσεων και απόψεων στην καθε προσπάθεια, για να είναι αποτελεσματικός, και να συνδυάζεται ευθέως με την σεμνότητα που πρέπει να μας διακρίνει στον αθλητισμο, είναι ο μόνος τρόπος για να αποτελέσει την ανατροπή και την συγκρούσεις που πρέπει γίνουν.

Οι αυτοπροσδιορισμοί και η άρνηση να εντάξουμε την δουλειά μας σε πιο συλλογικές μορφές δράσης, χωρίς εγωκεντρισμούς, πολυξερωσύνες, πείσμα και εμμονές δεν είναι αυτά που το περιφερειακό Ποδόσφαιρο χρειαζέται σήμερα.
Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Πρεβεζας – Λευκαδας με ανακοινωση στο σαιτ που διαθετει καλει Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Σωματείων-μελών της για τις 07 Δεκεμβρίου 2015 Με μοναδικο θεμα : Εναρμόνιση του Καταστατικού της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας με το Καταστατικό της Ε.Π.Ο και ετσι ευλογα μας δημιουργούνται μερικά ερωτήματα:
1.Σε ποιά αρθρα τι αλλάζει και που;
2.Γιατι η ΕΠΣ δεν έστειλε ενα ενημερωτικό δελτίο προς ολα τα μέλη σωματεία ώστε τα διοικητικά τους συμβούλια να έχουν πλήρη γνώση με τι θα εναρμονισθούν;
3.Υπάρχουν εναλλακτικές προτάσεις από την ΕΠΟ και που;
4, Αν ναι τοτε διμηουργήται και αλλο ενα ερώτημα οι εκπρόσωποι των σωματείων θα αποφασίσουν απο μονοι τους χωρίς την έγκριση απο τα Δ.Σ.
5. Μονο αυτα τα προβλήματα εχουν τα σωματεια μέλη της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας τα αλλά τα έχουν λύσει;
6. Ειναι εναρμονισμένο το παιδικο πρωταθλημα με τους κανονισμούς πρωταθλημάτων της ΕΠΟ;
7. Ύπαρχουν σημερα αθλητικα σωματεια με δυο ομαδες μια στον Α ομιλο και αλλη μια στον Β ομιλο και με ιδιο ΑΦΜ;
8. Με ποια λογική έγινε η κατάρτηση των ομίλων;
9. Πραγματικά σημερα στους αγωνες του παιδικου πρωταθλήματος τηρούνται οι πλαστοπροσωπίες και οι ηλικίες;
10. Η ΕΠΟ εκδίδει δελτία ποδοσφαιριστών από 10 ετών και τα παιδία αυτά συμμετείχαν στο παιδικό πρωτάθλημα γιατί φέτος απαγορεύσαν τα παιδία 10 και 11 ετών να συμμετάσχουν στο παιδικό πρωτάθλημα.

Το ΔΣ του Απόλλων Πάργας μέσω του αθλητικου του σωματειου θα προσπαθήσει τώρα και στο μέλλον να συμβάλλει, στην ανάπτυξη την ομαδικότητα και τη συνεργασία. Μέσα σε αυτό το πνεύμα λειτουργεί ο «Απόλλων» Πάργας και γι’ αυτό αγωνίζεται να το περάσει ως ιδέα και προσπάθεια σε όλους τους εμπλεκόμενους με το έργο του αθλητισμού.

ΤΟ Δ.Σ Απόλλωνα Πάργας.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  sportime24.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: