Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Η Ένωση Πάργας τιμά το κληροδότημα Β. Βασιλά.

    Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του, ο Π.Σ. Ένωση Πάργας πρότεινε στην Ε.Π.Σ.Π.Λ. να βραβευθεί το κληροδότημα Β. Βασιλά για την διαχρονική προσφορά του στο ποδόσφαιρο, μέσω του όρου της διαθήκης του ευεργέτη Β. Βασιλά για την δημιουργία " πλήρως εξοπλισμένης γυμναστικής", το σημερινό Δημοτικό Στάδιο Πάργας, τα οφέλη της χρήσης του οποίου, απολαμβάνει και ο σύλλογος μας, αφού το χρησιμοποιεί ως έδρα των αγώνων και των προπονήσεων των ομάδων ποδοσφαίρου. Το προνοητικό και προοδευτικό πνεύμα του ευεργέτη Β. Βασιλά για την αξία του αθλητισμού στην διαπαιδαγώγηση της νεολαίας του τόπου μας διαιωνίζεται και μεταφέρετε και στις επόμενες γενιές μέσω του συνεχούς ενδιαφέροντος των διαχειριστών της διαθήκης, αξιότιμων μελών του ιδρύματος τους οποίους στην σημερινή λαμπρή εκδήλωση εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος του κος Σπυρίδων Νούσης τέως Δήμαρχος Πάργας και νυν Δ/ντής του Δέσκειου Γυμνασίου Πάργας.
Στήν σύντομη ομιλία του ο κος Νούσης αναφέρθηκε στην διαχρονική προσφορά του κληροδοτήματος στον αθλητισμό και ευχαρίστησε το Δ.Σ. της Ένωσης για την τιμητική πρόταση. Την απονομή της αναμνηστικής πλακέτας εκ μέρους της Ε.Π.Σ.Π.Λ. έκανε ο τέως βουλευτής του νομού μας κος Τάκης Τσουμάνης. Το Δ.Σ. της ομάδας μας στην σημερινή εκδήλωση εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος κος Σωτήρης Τούσης ο γενικός αρχηγός κος Αλέκος Παππάς ενώ παρίστατο και ο τεχνικός δ/ντης των ποδοσφαιρικών τμημάτων της ομάδας μας κος Γιώργος Πασχοδήμας. Το Δ.Σ. της ομάδας ευχαριστεί το Δ.Σ. του ιδρύματος για την αποδοχή της τιμητικής διάκρισης και τον αντιπρόεδρο του κο Σπυρίδωνα Νούση για την παρουσία του στην εκδήλωση καθώς επίσης και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Π.Λ. για την πρόσκληση και τη δυνατότητα της βράβευσης μέσω αυτής του τιμώμενου προσώπου καθώς και για την άρτια και πολύ όμορφη εκδήλωση.


Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα Enosi Pargas στο Φέισμπουκ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: