Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Mεγάλο παιχνίδι ο Απόλλων Πάργας.

... Απόλλων Πάργας - Τηλυκράτης Λευκάδας 3-1

   Ο πολύ καλώς Απόλλων Πάργας σήμερα πήρε δίκαια την νίκη με αντίπαλο τον μέχρι πριν λίγες ώρες πρωτοπόρο Τηλυκράτη, με την ομάδα του κ. Βάσι να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο σημειώνοντας και 3 γκολ. Πλέον τα Play-Off γίνονται ποιο σίγουρα με τον Τηλυκράτη ακόμα και αν κερδίσει την Έφεση που έχει καταθέσει στην ΕΠΟ να περνάει στην πρώτη θέση αλλά με μόνο 2 βαθμούς.

Στα αγωνιστικά ο Τηλυκράτης είχε καλύτερο ξεκίνημα παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με ωραία εκτέλεση φάουλ του Καταγή που γράφοντας το 0-1 μόλις στο 7ο λεπτό. Η απάντηση του Απόλλων ήταν άμεση με τον Μηλιώνη με σουτ να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Σκιαδά γράφοντας το 1-1 στο 12ο λεπτό το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου, με τις όποιες φάσεις και για τις δύο ομάδες μέχρι το 45ο λεπτό να περνάνε ανεκμετάλλευτες.

Στην επανάληψη ο Απόλλων μπήκε ποιο δυνατά με τον Αναστασίου στο 49ο λεπτό να βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του με 2-1. Ο Τηλυκράτης προσπάθησε να βγει μπροστά αλλά ο πολύ καλά στημένος Απόλλων Πάργας δεν άφησε χώρους στους Λευκαδίτες, το τελικό 3-1 έγραψε ο Βαρτζιώτης στο 88ο λεπτό βάζοντας τέλος στις ελπίδες του  Τηλυκράτη και σφραγίζοντας μια πολύ μεγάλη νίκη με ωραία παρουσία για την ομάδα του.

Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές για Πανλευκάδιο και Τηλυκράτη :
29η Αγωνιστική :
Aμβρακικός Βόνιτσας - Πανλευκάδιος
Τηλυκράτης Λευκάδας - Δόξα Ωρωπού
30η Αγωνιστική :
Πανλευκάδιος - ΑΕΚ Αρχαγγέλου
Κεραυνός Θεσπρωτικού - Τηλυκράτης Λευκάδας
Δείτε την βαθμολογία στην Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ΕΔΩ

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  hpeiros-spor.com.
Βίντεο στο απο  τη σελιδα Tilikratis Lefkadas Official στο Γιουτιούμπ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: