Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Εκλογές Ναυτικού Ομίλου Πάργας.

     Από την ίδρυση του Ναυτικού Ομίλου Πάργας το 2006,ο Αχιλλέας Δημάκος ανέλαβε τα καθήκοντα του προέδρου, χτίζοντας τα θεμέλια της ναυταθλητικής και πολιτιστικής προσφοράς του ομίλου στον τόπο αυτό. Στα δέκα αυτά χρόνια,το έργο του Ναυτικού Ομίλου ξεπέρασε της προσδοκίες όλων,δεδομένου ότι ο Ναυτικός Όμιλος Πάργας δεν έχει όχι έδρα,όχι γραφείο,αλλά ούτε καν καρέκλα να σταθεί. Στέκεται όμως διότι μπορεί να μην έχει θέση σε ένα κτίριο,έχει όμως θέση στις καρδιές των Παργινών αυτών οι οποίοι εθελοντικά τόσα χρόνια δίνουν το παρόν σε όλες τις δράσεις του ομίλου και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό.
Στις πρόσφατες Εκλογές που διενεργήθηκαν την Τρίτη 5 Απριλίου 2016 και ύστερα από την πρόταση του Αχιλλέα Δημάκου να αναλάβει τα ηνία του ομίλου “νέο αίμα” το νέο Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Πάργας έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Κοσμάς-Δαμιανός Ντούσκος
Αντιπρόεδρος: Αχιλλέας Δημάκος
Γραμματέας: Παρασκευή Ζούλα-Στράτου
Ταμίας: Βασίλης Σπανός
‘Εφορος υλικού: Ευθύμιος Τούσης
Μέλος: Κατερίνα Χαμάλογλου
Μέλος: Μάριος Ζέρε
Μέλος: Κων/νος Μελίδης
Ως νέο Δ.Σ. θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους που βρίσκονται στο πλευρό του ομίλου όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τους συλλόγους της Πάργας για την άριστη συνεργασία των προηγούμενων ετών και να τους διαβεβαιώσουμε πως σε αυτή την σχέση συνεργασίας και εθελοντισμού θα στηρίξουμε και τα επόμενα βήματα μας για το καλό του τόπου.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  parganews.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: