Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Το νέο-παλιό παγκάκι της στροφής μια προσφορά του ναυτικού ομίλου Πάργας!

   Πριν μια εβδομάδα σχεδόν, που είχαμε κάνει τον καθαρισμό στο παγκάκι,αποφασίσαμε να το βγάλουμε διότι ήταν σε άθλια κατάσταση και εγκυμονούσε κινδύνους. Πήραμε έτσι την πρωτοβουλία να ανακατασκευάσουμε το παγκάκι και να βάψουμε το κιόσκι. Ύστερα από πολύ προσωπική αλλά και ομαδική εργασία,τέχνη και μεράκι,το παγκάκι είναι πλέον στην θέση του,με την μορφή που του αρμόζει!Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει αν και οι φωτογραφίες δεν μπορούν να αποδόσουν πλήρως την όμορφη αυτή "νότα" που έχει δώσει πλέον στο σημείο.Ένας λόγος παραπάνω για μια βόλτα από κοντά να κάτσετε και να απολαύσετε την θέα! Πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον(σε ότι αφορά τα σκουπίδια) και στην δουλεια που καναμε.
Πέρα από τον πρόεδρο που επιμελήθηκε την ανακατασκευή του παγκακιού,τα μέλη του Ομίλου που επιμελήθηκαν το βάψιμο στο κιόσκι,μεταφορές,υλικά κλπ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε συγγενείς και φίλους που βοήθησαν σε δίαφορες φάσεις της ανακατασκευής και τοποθέτησης!

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  Ναυτικός Όμιλος Πάργας (Nautical Club of Parga) στο Φέισμπουκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: