Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Διανομή κοτόπουλων από τον Δήμο Πάργας

   Ο Δήμος Πάργας θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή νωπών κοτόπουλων  την Πέμπτη 12 Μαΐου στις 10:30 π.μ. στο χώρο του Δημαρχείου στο Καναλλάκι.
Η σχετική δράση υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής  του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» μέσω της Κοινωνικής  Σύμπραξης της Περιφέρειας Ηπείρου με επικεφαλής εταίρο την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.
Στο πλαίσιο της δράσης, θα διανεμηθούν σε δεύτερη δόση νωπά κοτόπουλα στα 2/3 των ωφελουμένων του προγράμματος  (όσοι δεν πήραν την πρώτη φορά).
Οι παραπάνω ωφελούμενοι θα μπορούν με την επίδειξη  της αίτησης για την επισιτιστική βοήθεια ή με την επίδειξη  του βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου απ΄όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ τους να παραλαμβάνουν τρία (3) νωπά κοτόπουλα για κάθε αίτηση. (Οι οικογένειες με τέσσερα μέλη και άνω θα παίρνουν ένα επιπλέον).Σε περίπτωση αδυναμίας παραλαβής από τον ίδιο τον ωφελούμενο  θα μπορεί να παραλαμβάνει άλλος μόνο με εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής. Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να προσέλθουν την ορισμένη ώρα διότι τα προϊόντα δεν πρέπει να παραμείνουν εκτός ψυγείου.

Πληροφορίες στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, υπεύθυνη κ. Τσιλιμπώκου Θεοδώρα, τηλ:2684360312.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  dimospargas.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: