Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Βράβευση Λιμενικού απο την Πάργα.

   Στις 14 Μαίου 2016 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος σε ειδική εκδήλωση παρουσία του αρμόδιου υπουργού βράβευσε τους Λιμενικούς διακρίθηκαν για το εξαιρετικό έργο που επιτελούν για τη διάσωση και την προστασία των προσφύγων - μεταναστών και γενικότερα για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Μεταξύ αυτών είναι και ο εικονιζόμενος γνωστός σε όλους Λιμενικός από την Πάργα.
Συγχαρητήρια.


Στο φετινό συνέδριο της ΠΟΕΠΛΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος) που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Ρόδο έγινε βράβευση σε εκπροσώπους Λιμενικών από Λιμεναρχεία των νησιών του Αιγαίου.
Μεταξύ αυτών βραβεύτηκε από την ΠΟΕΠΛΣ το Λιμεναρχείο της Κω και πιο συγκεκριμένα το Kλιμάκιο Ειδικών Αποστολών, τα Πληρώματα των Πλωτών Μέσων και στελέχη του Λιμεναρχείου της Κω για το εξαιρετικό έργο που επιτελούν για τη διάσωση και την προστασία των προσφύγων-μεταναστών και γενικότερα για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Από την Λιμενική Αρχή της Κω στην Ρόδο βρέθηκαν οι  Αθανάσιος Γεωργιάδης, Νικόλαος Μπεμπής και Σωτήρης Δερβίτης, εκπροσωπώντας όλα τα στελέχη, παραλμαβάνοντας τις αναμνηστικές πλακέτες.
Το συνέδριο της ΠΟΕΠΛΣ πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο MITSIS Hotels - Grand Hotel.

Πηγή: Αναδημοσίευση από σελίδα kostoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: