Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

To mini documentary video του 1st Mediterranean Surf Contest στο Κάστρο της Πάργας.

  Πριν περίπου ένα χρόνο, αυτή την εποχή ετοιμαζόταν μια διαφορετική από τις μέχρι τώρα διοργανώσεις surf στα ελληνικά νερά – Το 1st Mediterranean Surf Contest.

Το 1st MSC είχε ένα concept αγώνων που πλανιόταν ως σκέψη αρκετό καιρό στους κύκλους του ελληνικού surf αλλά άρχισε να παίρνει μορφή με τις πρώτες συζητήσεις με την SOOK BOARD FAMILY και το surf team της και το WBSF ανέλαβε να κάνει αυτή την σκέψη πραγματικότητα!

Ξεκινώντας τον σχεδιασμό και την υλοποίηση, όλο το εγχείρημα έγινε πραγματικότητα με την μεγάλη υποστήριξη του FRULITE ON THE GO, των χορηγών και υποστηρικτών, των κρατικών φορέων και φυσικά την υπέρμετρη φιλοξενία και βοήθεια των local της Πάργας!

Οι προβληματισμοί πολλοί. Οι ελληνικές συνθήκες κύματος γνωστές. Το εγχείρημα πρωτόγνωρο. Όχι τόσο για την ιδέα, γιατί όπως και να το κάνουμε ήταν ένα surf event και surf events έχουν γίνει πολλά κατά καιρούς στην Ελλάδα και φυσικά για πολλές δεκαετίες σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το στοίχημα ήταν να εφαρμοστούν κάποιες διαδικασίες και κανόνες που θα πλησίαζαν διοργανώσεις τους εξωτερικού για να δοθεί μια πιο «επίσημη» εκδοχή αθλητικών αγώνων στο ελληνικό surf.


To αποτέλεσμα ήταν θεαματικό. Μεγάλη υποστήριξη και συμμετοχή από πολύ δυνατούς αθλητές της Ελλάδας, κριτές από Ελλάδα και εξωτερικό και πολύ θέαμα σε ένα από τα καλύτερα surf spots της Ελλάδας – Το Κάστρο της Πάργας.

Το film που θα παρακολουθήσετε, αποτελεί την «τεκμηρίωση» του 1ου Mediterranean Surf Contest και μέσα από αυτό θα δείτε όλη την ροή των αγώνων, απόψεις και εντυπώσεις αθλητών και φυσικά πολύ action από μερικούς από τους καλύτερους αθλητές της Ελλάδας.

Το mini documentary αυτό, προβλήθηκε σε δύο πρεμιέρες σε Αθήνα και Κέρκυρα και πλέον, εν όψη του 2nd Mediterranenan Surf Contest που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα, δόθηκε για προβολή στο ευρύ κοινό.

Enjoy it!
To video είναι μια παραγωγή του WBSF που υλοποιήθηκε από τη ANKO Films με την σκηνοθετική επιμέλεια του Τάσου Κοσματόπουλου. Η επιμέλεια ήχου έγινε από τον Κωνσταντίνο Λινοξυλάκη και τα drone shots υπογράφει ο Χρήστος Ορτέντζιο. Στο μικρόφωνο και στην περιγραφή των αγώνων είναι ο Δημήτρης Τσελένης.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  thegreatboarders.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: