Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Το Mediterranean Surf Contest επέστρεψε στην Πάργα! Με επιτυχία το 1ο trials event.

   Μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, το Mediterranean Surf Contest επέστρεψε στην Πάργα!
Οι προγνώσεις για τις καιρικές συνθήκες επιβεβαιώθηκαν και την Τρίτη η παραλία Βάλτος, κάτω από το Κάστρο της Πάργας, υποδέχθηκε αθλητές από όλη την Ελλάδα, για τους προκριματικούς αγώνες του 2nd Mediterranean Surf Contest.
Λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τρίτης οι αθλητές βρέθηκαν στο σημείο διεξαγωγής και το Trials event διεξήχθη με Knock Out Elimination format, όπως αναφέρεται στον Κανονισμό Αγώνων (παρ. 3.5).
Ο πρώτος open αγώνας για τα trial ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ενώ ανάλογα με το επόμενο ικανοποιητικό σύστημα κύματος που θα εμφανιστεί, θα οριστεί η δεύτερη τοποθεσία των αγώνων η οποία θα είναι στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Ελλάδας, από την περιοχή Πάργας μέχρι τη νότια Πελοπόννησο.
Από τους αγώνες των trial θα προκύψει μια κατάταξη, σύμφωνα με την οποία οι 6 πρώτοι αθλητές θα λάβουν το εισιτήριο για τους τελικούς στην Πάργα. Σε περίπτωση που υπάρχει ακύρωση συμμετοχής στους τελικούς, η διοργάνωση θα συμπληρώσει συμμετοχές από το ranking των Trials.

Οι τελικοί αγώνες του 2nd Mediterranean Surf Contest θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή Βάλτος, κάτω από το επιβλητικό κάστρο της Πάργας κατά την δεύτερη περίοδο αναμονής που θα ξεκινήσει στις 1/12/2016 και θα διαρκέσει μέχρι τις 28/2/2017.
Στους τελικούς αγώνες οι συνολικές συμμετοχές θα είναι όπως και πέρυσι 24, από τις οποίες οι 18 θα αποτελούνται από το σύνολο των 3 πρώτων αθλητών των heat του πρώτου γύρου από το 1st Mediterranean Surf Contest (QUALIFIED) και 6 συμμετοχές θα προκύψουν από τα trials.
πηγή φωτό: WBSF.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  atpreveza.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: