Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Όλοι μαζί για να μην κλείσει το κέντρο υγείας Πάργας.

Δελτίο τύπου.
Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Πάργας για το Κέντρο Υγείας
Τετάρτη 25/1 στάση εργασίας όλων των καταστημάτων και υπηρεσιών στην Πάργα, 12.00 με 14.00 και συνάντηση των πολιτών στην παραλία με πορεία προς το Κέντρο Υγείας.

Βλέποντας με λύπη την αδιαφορία της πολιτείας για το πιο βασικό μας αγαθό, την υγεία μας και μετά την, κατ΄ ουσίαν, απόφαση να αφεθούν στην τύχη του τα Κέντρα Υγείας του Δήμου μας έως ότου κλείσουν εντελώς, η Κίνησης Πολιτών Πάργας για το Κέντρο Υγείας συγκάλεσε Γενική Συνέλευση με συμμετοχή της αντίστοιχης Κίνησης Πολιτών από το Καναλάκι και με μέλη του Δ.Σ του Νοσοκομείου Πρέβεζας.
Στην Συνέλευση αφού έγιναν τοποθετήσεις από όλους αλλά και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναλύσεις για το πρόβλημα από τον πρόεδρο του συλλόγου των εργαζομένων του Νοσοκομείου της Πρέβεζας κ. Κώστα Κύρλα, αποφασίστηκε και ορίστηκε για τις 18/1 συνάντηση όλων των συλλόγων και φορέων της Πάργας(αντίστοιχα και στο Καναλάκι) με σκοπό να συζητηθεί και να οριστεί τόπος και χρόνος των κινητοποιήσεων μας.

Από την συνάντηση αυτή που πραγματοποιήθηκε με απαρτία σχεδόν των φορέων , αποφασίστηκε , με ψήφισμα, να ξεκινήσουμε κλιμακωτές κινητοποιήσεις .
Α) την Τετάρτη 25/1 στάση εργασίας όλων των καταστημάτων και υπηρεσιών στην Πάργα, 12.00 με 14.00 και συνάντηση των πολιτών στην παραλία με πορεία προς το Κέντρο Υγείας.
Αντίστοιχη κίνηση θα πραγματοποιηθεί και στο Καναλάκι.
Β) Στάση εργασίας των πάντων στο Δήμο και συνάντηση όλων των κατοίκων Πάργας και Καναλακίου σε κομβικό σημείου για συμβολικό αποκλεισμό δρόμου.


Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα «Όλοι Μαζί Για Να Μην Κλείσει Το Κέντρο Υγείας Πάργας», στο Φέισμπουκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: