Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Ρεκόρ εξαμήνου με 143 φιάλες αίμα από τους κατοίκους Ανθούσας και Πάργας!

    Τον εθελοντισμό στην πιο ανθρώπινη ίσως μορφή του, έκαναν πράξη για άλλη μια φορά ακόμη αιμοδότες της Ανθούσας και της Πάργας. Πραγματοποιήσαν την τρίτη έκτακτη αιμοδοσία "σπάζοντας” κάθε προηγούμενο ρεκόρ, αφού συνολικά μέχρι στιγμής συγκέντρωσαν για το εξάμηνο 134 φιάλες.
Στην έκτακτη αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Απριλίου στο Κ.Υ. Πάργας (την τρίτη μέσα σε λίγες μέρες) προσήλθαν συνολικά 37 άτομα και κατάφεραν να δώσουν αίμα τα 31. Έτσι, μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων, συγκεντρώθηκαν 134 φιάλες αίμα - πολύτιμο δώρο ζωής για τους συνανθρώπους μας.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου "Βασίλειος Χατζής" κ. Περικλής Λιάκρης δεν κρύβει την ικανοποίηση του για το νέο ρεκόρ που κατάφεραν οι αιμοδότες της περιοχής, δεδομένου ότι πρόκειται για έναν μικρό τόπο, με γενναιόδωρους όμως ανθρώπους. "Είμαστε περήφανοι για τους συμπολίτες μας" τονίζει ο κ. Λιάκρης ο οποίος ευχαρίστησε το νοσοκομειακό και Ιατρικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πρέβεζας και όσους συμμετείχαν, στέλνοντας και τις ευχές του για καλό Πάσχα σε όλους.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα   Aliki Papapasxou στο Φέισμπουτκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: