Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Έκανε «δικό της» το τρόπαιο για 5η σερί διοργάνωση – Η ΑΕ Πρέβεζας επικράτησε στον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος της Ένωσης Πάργας.

   Σε ένα τελικό-διαφήμιση του ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, που διεξήχθη στο γήπεδο του Λούρου, η ΑΕ Πρέβεζας επικράτησε της Ένωσης Πάργας με σκορ 4-0 και κατέκτησε για πέμπτη σερί σεζόν το παιδικό πρωτάθλημα.
Στο 16’ ο Κουλούρης πρόλαβε τον Ντέντε πριν γίνει επικίνδυνος για την εστία του Στέφου. Στο 20’ ο Καταμάτζε πάσαρε στον Βασίλη Σκάρπο και εκείνος τελείωσε με πλασέ ιδανικά τη φάση «γράφοντας» το 1-0 για την ΑΕ Πρέβεζας.
Στο 23’ η Ένωση Πάργας είχε την καλύτερή της στιγμή στο ματς, όταν ο Χαμζάι με προσωπική ενέργεια βρέθηκε τετ-α-τετ με το Βαρδή, σούταρε δυνατά, αλλά ο τερματοφύλακας των «πρασίνων» απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Τάσσης σούταρε έξω από την περιοχή του Στέφου, ο Β. Σκάρπος έκανε την προβολή και σκόραρε για δεύτερη φορά, διαμορφώνοντας το 2-0.
Ο ίδιος παίκτης σημείωσε χατ-τρικ στο 53’ με αριστερό φαλτσαριστό πλασέ (3-0), που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος πέντε λεπτά πριν είχε αποκρούσει τη μπάλα σε πλασέ του Ντέντε και την είδε να καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι του.
Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 77’ ο Γκαρτζονίκας με αριστοτεχνική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή.
Και οι δύο ομάδες αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και κέρδισαν το χειροκρότημα της εξέδρας για το εξαιρετικό θέαμα που πρόσφεραν.
Ο τεχνικός της ΑΕ Πρέβεζας Άγγελος Μπέκας αφιέρωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης το Κύπελλο του πρωταθλητή στον προπονητή Πάνο Πανούση, που λόγω ενός τραυματισμού στο πόδι του δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ ο προπονητής της Ένωσης Πάργας Γιώργος Πασχοδήμας έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες των δύο ομάδων για την παρουσία τους στο γήπεδο και κάλεσε τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους κοντά στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.
Σπουδαία στιγμή fair-play, το γεγονός ότι οι νικητές παρηγόρησαν τους αντιπάλους τους μετά τη λήξη του τελικού.
Διαιτητής: Αλεξανδρόπουλος
Βοηθοί: Ντόμαρης – Λαϊνάς
4ος: Κέφης
Ε Πρέβεζας (Μπέκας): Βαρδής, Φυσέκης, Κυρίτσης, Τσούτσης, Τάσσης, Λύτρας, Καταμάτζε, Καραμπέτσος, Σκάρπος Β., Γκαρτζονίκας, Ντέντες.
Συμμετείχαν και οι: Βανιώτης, Τζόκα, Γκέλης, Σκάρπος Φ., Λύρος, Μπουρδούβαλης, Ψυχογιός.
Π.Σ. Ένωση Πάργας (Πασχοδήμας): Στέφος, Κουλούρης, Κυριάκης, Σιαβίκης Φ., Κώτσης, Γεωργάκος, Χαμζάι, Μπέλλος, Μίνα, Σιαβίκης Ν., Χαλκής.
Συμμετείχαν και οι: Ντέλλας, Πασχοδήμας, Πλασκασοβίτης, Παπαθανασίου, Ρόκα, Μπέλλος Χ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  atpreveza.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: