Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Δήμος Πάργας: Αμμουδιά: Εθελοντισμός, για τον τουρισμό, με αγάπη για τον τόπο.

   Με καμία διάθεση να αντικαταστήσουν τις υπηρεσίες του δήμου, αλλά αντίθετα στο να συμβάλλουν με τον τρόπο τους, στην καλύτερη προβολή αλλά και στη διευκόλυνση των επισκεπτών, ρίχτηκαν στη μάχη του Εθελοντισμού ο Γιώργος Χριστοδούλου (Λούης) και ο Χρήστος Χριστοδούλου (Τάτος) στο δημοτικό διαμέρισμα της Αμμουδιάς του δήμου Πάργας.
Ρίχτηκαν στη μάχη για τον τουρισμό και την αγάπη τους για τον τόπο και τα κατάφεραν. Τα αγριόχορτα και τα βάτα, είχαν καλύψει τις ταμπέλες που δεν φαίνονταν, ξεκίνησαν λοιπόν και καθάρισαν από τα αγριόχορτα και τα βάτα, ώστε να φαίνονται οι ταμπέλες προς Νεκρομαντείο και Αμμουδιά και το αποτέλεσμα, είναι εξαιρετικό! Για να αντιληφθεί κανείς το πως είχε η κατάσταση πριν γίνουν οι καθαρισμοί από τον Γιώργο, τον Χρήστο και την υπόλοιπη παρέα, αρκεί να δείτε την παρακάτω φωτογραφία.

Δεν φαίνονταν τίποτα, είναι η αλήθεια και χάρη στην εθελοντική προσπάθεια αυτών των παιδιών, οι ταμπέλες για Νεκρομαντείο και Αμμουδιά, είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και διευκολύνουν επισκέπτες και περαστικούς, για τις χιλιομετρικές αποστάσεις κλπ. Γιώργο, Χρήστο και οι υπόλοιποι συγχαρητήρια. Και  ο Εθελοντισμός και ο Τουρισμός είναι πολιτισμός και δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει ότι ζούμε σε μία χώρα, που είναι αυτή που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού, σε όλο τον πλανήτη!

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  tomistinenimerosi.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: