Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Πάργα, αγώνες Ορεινού Τρεξίματος και Διάθλου «Άγγελος Φέτσης 2017».

«Άγγελος Φέτσης 2017»
Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου
 Πεντάθλου Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος και Διάθλου
ΠΑΡΓΑ 24 Σεπτεμβρίου 2017 
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 

  Ο Ναυτικός Όμιλος Πάργας  οργανώνει   αγώνα ορεινού τρεξίματος και aquathlon στην Πάργα  με την επωνυμία «4ος Άγγελος Φέτσης 2017». Οι αγώνες  είναι αφιερωμένοι στην μνήμη του Ολυμπιονίκη Άγγελου Φέτση , ο οποίος έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθηνών το 1896 και συνδέεται ιστορικά με την πόλη της Πάργας.
Οι αγώνες εκτός από τον αθλητικό χαρακτήρα έχουν ως στόχο να αναδείξουν και να προστατεύσουν τον απαράμιλλης ομορφιάς ενετικό ελαιώνα που αγκαλιάζει τον ιστορικό οικισμό της Πάργας και τον γεμάτο ζωή θαλάσσιο βιότοπο της πόλης μας.Οι αγώνες θα ξεκινήσουν με θέα το ενετικό φρούριο και το γαλλικό κάστρο στο νησί και θα περάσουν από τα εκπληκτικής ομορφιάς ξωκκλήσια στον λόφο της Αγίας Ελένης.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στην Πάργα και θα ξεκινήσουν στις 9:30 το πρωϊ. H εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι στην παραλία της Πάργας . Στον αγώνα ορεινού τρεξίματος η απόσταση είναι 11.500μ και  δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι δρομείς άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και θα υπάρχουν οι εξής  κατηγορίες αθλητών  : α) έως 39 ετών β) 39 με 49 ετών και  γ) 50 με 59 ετών δ) 60 και άνω.
Στον aquathlon συμμετέχουν οι   αθλητές  που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και θα αγωνιστούν στα 600μ κολύμβηση και 5300μ τρέξιμο . Επίσης , θα δοθεί στους αθλητές η δυνατότητα να συμμετέχουν σε ζευγάρια δύο ατόμων σε σκυταλοδρομία κολύμπι-τρέξιμο.
Ακόμη το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, το βράδυ , θα πραγματοποιηθεί past party με μπάντα για τους αθλητές και τους συνοδούς τους.
Χρονομέτρηση : Ηλεκτρονική .
Εγγραφές: Την ημέρα του αγώνα, οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της γραμματείας μία ώρα πριν την εκκίνηση, έτσι ώστε να επιβεβαιώσουν την εγγραφή τους και να παραλάβουν το νούμερό τους.
Έπαθλα: Στους τρεις πρώτους/τες νικητές/τριες της γενικής κατηγορίας των 11500μ και του διάθλου θα δοθούν κύπελα . Επίσης θα δοθεί κύπελο στους πρώτους νικητές –τριες στην κατηγορία 39 έως 49 και μετάλλια στον δεύτερο και τρίτο νικητή , κύπελο στον πρώτο νικητή και νικήτρια στην κατηγορία 50-59 και μετάλλια στον δεύτερο και στον τρίτο.Στην κατηγορία 60+ θα δοθεί κύπελο στον πρώτο νικητή και στην πρώτη νικήτρια.Σε όλους τους άλλους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και t-shirt. Οι αθλητές του αγώνα παίδων θα βραβευτούν όλοι με μεττάλιο(χωρίς t-shirt) και η συμμετοχή είναι ελεύθερη και χωρίς κόστος.
Κόστος συμμετοχής: 10ευρώ με μεττάλιο και t-shirt.
Δηλώσεις συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα συμμετοχής στο site του ομίλου: www.pargarace.com εως την 19 Σεπτεμβρίου.
Την οργάνωση των αγώνων καθώς και το οικονομικό μέρος των συμμετοχών και εξόδων έχει αναλάβει η εταιρία MY ADVENTURE-Καλογήρου Μαρία.
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ :Συμμετέχω στον αγώνα δρόμου και στον δίαθλο «Άγγελος Φέτσης 2017» με την απόλυτη προσωπική μου ευθύνη έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που βεβαιώνουν ότι είμαι ικανός για αθλητική αγωνιστική δραστηριότητα, παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον του διοργανωτή για τυχόν ζημία από οποιαδήποτε αιτία και συναινώ στην ελεύθερη χρήση του ονόματος /και φωτογραφικού μου υλικού σχετικού με τον αγώνα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Οι αθλητές κάτω των 18 ετών να έχουν υπεύθυνη δήλωση του γονέα ότι μπορεί να συμμετέχει στους αγώνες και ότι έχει πραγματοποιήσει όλες τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις .
Τεχνική διεύθυνση αγώνων: Βασίλειος Τζουμάκας (κιν.6972244064) Αχιλλέας Δημάκος (κιν.6946502742).

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  pargarace.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: