Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

H μαγευτική Πάργα είναι πιο hot προορισμός αυτό το τριήμερο.

    Κάπου πέρα από τη θάλασσα του Ιονίου,εκεί που το βλέμμα ατενίζει το ειδυλλιακό σούρουπο στο λιμάνι της Πάργας, την προσοχή σου κλέβουν τα γραφικά πολύχρωμα σπιτάκια και οι αντανακλάσεις του φωτός στη θάλασσα καθώς ο ήλιος δύει θυμίζοντας πίνακα του Μονέ. Μία βόλτα στο επιβλητικό Ενετικό κάστρο σε ταξιδεύει σε μυθικές εποχές που σε οδηγούν να θες να εξερευνήσεις κάθε του γωνιά θαυμάζοντας τη θέα από ψηλά.
Μία μικρή απόδραση με σκάφος στους εξωτικούς Παξούς και Αντίπαξους για βουτιές στα καταγάλανα νερά και εξερεύνηση ερημικών παραλιών πραγματικά θα σας συγκινήσει,ενώ όσοι θέλουν να παραμείνουν στον οικισμό μπορούν να επιδοθούν σε θαλάσσια σπορ, να χαλαρώσουν στο σπα ή να απολαύσουν το απογευματινό τους aperitivo στο μπαρ την χρυσή ώρα του ηλιοβασιλέματος. Η απαράμιλλη ομορφιά της περιοχής που θυμίζει το κινηματογραφικό σκηνικό του Αντονι Μιγκέλα στον Ταλαντούχο κύριο Ρίπλεϊ, σας προσκαλεί να την εξερευνήσετε μόλις 45′ αεροπορικώς από την Αθήνα.


Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  parganews.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: