Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Νέος Πρόεδρος στο τιμόνι της Ένωσης Πάργας.

    Ο Ανδρέας Πλασκασοβίτης θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Γεωργάκου στην Προεδρία του Δ.Σ. του συλλόγου μας. Το Δ.Σ. σε έκτακτη συνεδρίαση του τον εξέλεξε παμψηφεί νέο Πρόεδρο.
Ο νέος Πρόεδρος συνδύασε την εκλογή του με την πρώτη μεταγραφή της ομάδας μας που είναι ο 21χρονος επιθετικός Θανάσης Παπασταύρου από τον Ατρόμητο Καναλακίου. Ο Θανάσης αγωνίστηκε στο παρελθόν σε Δόξα Γαρδικίου, Απόλλωνα Βουβοποτάμου, και Ατρόμητο Καναλακίου έχοντας ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα και αναμένεται να βοηθήσει με επιτυχία την ομάδα μας σε ένα τομέα που στο παρελθόν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα. Ευχόμαστε σε νέο Πρόεδρο και ποδοσφαιριστή καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην στους νέους τους ρόλους.
Στις φωτογραφίες ο νέος πρόεδρος στην μέση της φωτογραφίας ποζάρει με το νέο απόκτημα της ομάδας μας μαζί με τον ταμία Μενέλαο Δάνδολο και την γραμματέα Μαργαρίτα Βερλέτη.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τις σελίδες  Enosi Pargas στο Φέισμπουκ και sportime24.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: