Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Κωμικοτραγικα πράγματα έγιναν εχθές στο παιχνίδι της ομάδας με την Παλαιρο.

   Το παιχνίδι ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση ,καθώς τα παιδιά του Αετου Αγίας αρχικά δεν θέλανε να χρησιμοποιηθεί ο αγωνιστικός χώρος που με κόπο και με προσωπική εργασία έφτιαξαν λόγω της ισχυρής βροχής των τελευταίων δυο ήμερων((ακομα και η ομαδα του Αετου Αγιας εχθες το απογευμα προπονηθηκε εκτος γηπεδου για να μην γινει ζημια στο γηπεδο) ...Και ενώ οι παίχτες της ομάδας του απολλωνα άλλαζαν έξω από το γήπεδο στα προσωπικά τους αυτοκίνητα τα παιδιά της Αγιάς συμφωνήσαν τελικα να μπουν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χωρο .Την τελευταία λέξη όμως την είχε ο Διαιτητής του Αγώνα Κ. Σπυρακος ο οποίος δεν είχε ιδέα ούτε ο ίδιος τι να κάνει καθώς η ώρα είχε πάει 4 και το γήπεδο δεν διαθέτει προβολείς..Ο κύριος Σπυρακος αφού πέρασε την φάση του αντιπρόεδρου του Εδεσσαικου(μια ελεγε θα ξεκινησει το παιχνιδι,μια ελεγε δεν θα ξεκινησει,με αποτελεσμα τα παιδιά να βγαίνουν για ζέσταμα και να ξαναμπαίνουν στα αποδυτήρια ) αποφάσισε τελικά ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει κανονικά.
  Η ομάδα μας εμφανώς επηρεασμένη από ολα αυτά μπήκε στο γήπεδο νωθρή και δέχτηκε γκολ νωρίς απο την μαχητική ομάδα της Παλαίρου. Μετά το αρχικό σοκ ο Απόλλων άρχισε να αποκτά ρυθμό και καταφερε με τον Β.Μαρκο λιγο πριν το τελος του ημιχρόνου να φερει το παιχνίδι στα ισια ..Τότε ήταν που ο Κ. Σπυρακος αποφάσισε να μην αφήσει την ομάδα μας να κερδίσει το παιχνίδι..Αρχικά κατάπιε πεντακάθαρο πεναλντι σε σκληρό τάκλιν στην μεγάλη περιοχή από πίσω στον Δημήτρη Παππα,αργότερα ακύρωσε καθαρό γκολ του Σακη Μηλιωνη για οφσαιντ ενω η μπαλα εχει φτασει στα ποδια του από παίχτη της Παλαίρου και για κερασάκι στην τούρτα στα μέσα του Β ημιχρόνου απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα έναν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης τον Β. Μάρκο .Με 10 παίχτες για τα επόμενα λεπτά ή ομάδα μας δεν δέχτηκε ιδιαίτερη πίεση, αλλά παρόλα αυτά η Παλαιρος κατάφερε στο 81 να κάνει το 1-2 σε αντεπίθεση, μέχρι να έρθει ο Π. Τόρες να σημειώσει 3 λεπτά αργότερα το τελικο 2-2 σε ένα παιχνίδι που έληξε νύχτα με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να μην βλέπουν την μπάλα και με 0 λεπτά καθυστερήσεις!!

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  Apollon Pargas AS στο Φέισμπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: