Ένα επώνυμο blog που γράφει και αναδημοσιεύει θέματα που αφορούν τον Καποδιστριακό Δήμο Πάργας. Oι αναρτήσεις του δεν αποτελούν υποχρεωτικά και άποψη του διαχειριστή
Για αναρτήσεις και διαφωνίες επώνυμα στη διεύθυνση tessas@freemail.gr

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Δήμος Πάργας: Διανομή ειδών (ΤΕΒΑ/FEAD).

   Ανακοινώνεται ότι ο Δήμος Πάργας ως εταίρος της  Κοινωνικής Σύμπραξης “ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ”, θα πραγματοποιήσει διανομή ειδών του Ε.Π. «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD»

Οι λίστες των ωφελούμενων του προγράμματος έχουν οριστεί εκ νέου, με την Δ23/ΟΙΚ.17108/875/2017 – ΦΕΚ 1474/Β/28-4-2017 Υπουργική Απόφαση “Καθορισμός όρων και προϋποθέσεων ένταξης ωφελούμενων Επιχειρησιακού Προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής” για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Στον Δήμο Πάργας η διανομή θα ξεκινήσει την Τρίτη 28 Νοεμβρίου  2017, από τις 10:30 π.μ.  μέχρι τις 13:00 μ.μκαι θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 12:00 μ.μ  στο κτήριο τουΚοινωνικού Παντοπωλείου, στο Εμπορικό Κέντρο Καναλλακίου.


Τα είδη τα οποία θα διανεμηθούν ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση της κάθε ωφελούμενης μονάδας είναι τα εξής:  Φακή, σάκος μεταφοράς, σερβιέτες, σαπούνι-σαπουνοθήκη, οδοντόβουρτσα.

        Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους, επίσημο έγγραφο πιστοποίησης του ΑΜΚΑ τους, την αίτηση και την ταυτότητά τους.

         Εάν για σοβαρούς λόγους δεν μπορεί να παραλάβει ο ωφελούμενος, μπορεί να παραλάβει μέλος της οικογένειας  με την αίτηση και το ΑΜΚΑ του. Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο)  απαιτείται εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.

(Πληροφορίες) : Υπεύθυνη κ. Τσιλιμπώκου Θεοδώρα, τηλ:2684360312.

Πηγή: Αναδημοσίευση από τη σελίδα  dimospargas.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: